Thursday, 1 March 2012

Dear,for stm 4b.. (",)




             Assalammualaikum,semua...(*_*)


anna nak luahkan sikit kat korang.. selama 4 sem di kelas stm anna dapat sesuatu yang x dapat dilupakan.. lagi-lagi kenangan yang tercipta di stm 1-4b.. selama anna belajar,anna x pernah jumpa suasana kelas yang harmoni bak kata puan zuriana.. macam-macam kenangan yang kita ciptakan bersama.. macam-macam gelagat.. walaupun kadang-kadang kelas kita membuatkan pensyarah-pensyarah kurang rasa senang dengan kelas kita,tp kita masih lagi berikan komitmen untuk sem last nie kan.. anna rasa x nak berpisah jer dgn korang.. nissa,laysia,k.wawa,yaya,nana,fazira adalah sahabat perempuan anna.. apis n man selalu gadoh n anna.. tp dlm gadoh-gadoh 2 best jugak.. shidi,lan,ejat,wan,pyan,is,fiq n along  korang memang enjoy.. anna harap lepas tamat je kolej nie,jgn perrnah lupakan kenangan kelas kita.. anna sentiase doakan kamu semua dapat menyambung pengjian ke di ploma.. semoge berjaya wahai sahabat-sahabatku.. anna sayang kamu semua.. 


**semoge ikatan prsahabatan kita kekal hingga ke akhir hayat**


video nie khas untuk kamu semua..
  

                                                       
                                                           apis and the gang's


 
                                       
                                                    kelas puan shiela..
anna_nana_yaya "sem 1"



                                         
                                        Dalam kelas Pengaturcaraan.. peace pyan..

sweet girls stm 4b (",)


sementara nak tunngu exam b.i...


trip g kulim... 


study2... hehe...


amali dalam kelas

boy stm 4b

nissa_wawa_anna_fazira

trip ke zul design@klcc



anna_yaya_nissa_wawa

apis_wan. sempoi...

fazira_nissa_lan_wawa_anna


Anna_ed_lan_nissa





2 comments: