Wednesday, 21 March 2012


Your generated text image




Resepi Kek Coklat cair yang mudah, best dan sangat sedap..wahh complete..betul..cubalah kalau tak caya..di cuaca yang panas sekarang nie, mungkin nak tukar selera kan..so trylah buat kek coklat ni..ada juga panggil kek coklat moist, kek coklat lembap atau kek coklat kukus..kalau sedap, boleh buat untuk makan di pagi raya.. hehe.. tp raye lmbt lg la..  sedap.. gerenti jiran-jiran anda pun nanti akan mintak resepi kek coklat ni sebab sedap..hehe..ok ni resepi cara nak buat kek coklat sedap dan mudah ni..
Ok ni resepi kek coklat cair kukus mudah dan best..
Bahan-bahan kek coklat:
  • 250gm Butter
  • 3/4 cawan gula
  • 4 biji telur
  • 2 cawan tepung gandum
  • 3/4 cawan serbuk kok
  • 1 cawan air atau susu cair
Bahan-bahan coklat cair atau topping
  • 1 sudu marjerin
  • 2-3 sudu susu pekat manis
  • 2-3 sudu serbuk kok
  • sedikit air
Cara buat kek coklat:
  1. 1. Bancuh serbuk kok dan air atau susu cair.
  2. 2. Pukul butter dan tambah gula sehingga kembang.
  3. 3. Masukkan telur sebiji demi sebiji. pukul lagi.
  4. 4. Masukkan tepung gandum selang-seli dengan bancuhan kok tadi sambil terus memukul.
  5. 5. Kukus 45 minit.
Cara buat coklat cair untuk topping:
  1. 1. Cairkan 1 sudu marjerin.
  2. 2. Masukkan susu pekat manis dan serbuk koko
  3. 3. Tambahkan sedikit air supaya tidak terlalu pekat
laparnye aku arinie.. lapar kek coklet.. dah lame x makan kek coklet.. 

Thursday, 1 March 2012

Dear,for stm 4b.. (",)




             Assalammualaikum,semua...(*_*)


anna nak luahkan sikit kat korang.. selama 4 sem di kelas stm anna dapat sesuatu yang x dapat dilupakan.. lagi-lagi kenangan yang tercipta di stm 1-4b.. selama anna belajar,anna x pernah jumpa suasana kelas yang harmoni bak kata puan zuriana.. macam-macam kenangan yang kita ciptakan bersama.. macam-macam gelagat.. walaupun kadang-kadang kelas kita membuatkan pensyarah-pensyarah kurang rasa senang dengan kelas kita,tp kita masih lagi berikan komitmen untuk sem last nie kan.. anna rasa x nak berpisah jer dgn korang.. nissa,laysia,k.wawa,yaya,nana,fazira adalah sahabat perempuan anna.. apis n man selalu gadoh n anna.. tp dlm gadoh-gadoh 2 best jugak.. shidi,lan,ejat,wan,pyan,is,fiq n along  korang memang enjoy.. anna harap lepas tamat je kolej nie,jgn perrnah lupakan kenangan kelas kita.. anna sentiase doakan kamu semua dapat menyambung pengjian ke di ploma.. semoge berjaya wahai sahabat-sahabatku.. anna sayang kamu semua.. 


**semoge ikatan prsahabatan kita kekal hingga ke akhir hayat**


video nie khas untuk kamu semua..
  

                                                       
                                                           apis and the gang's


 
                                       
                                                    kelas puan shiela..
anna_nana_yaya "sem 1"



                                         
                                        Dalam kelas Pengaturcaraan.. peace pyan..

sweet girls stm 4b (",)


sementara nak tunngu exam b.i...


trip g kulim... 


study2... hehe...


amali dalam kelas

boy stm 4b

nissa_wawa_anna_fazira

trip ke zul design@klcc



anna_yaya_nissa_wawa

apis_wan. sempoi...

fazira_nissa_lan_wawa_anna


Anna_ed_lan_nissa